29. listopadu 2016

Amulet pro přivolání lásky

ideální den pro tento rituál je pátek při úplňku

Den: pátek (Venuše)

Luna: dorůstající - Úplněk

Svíčka: růžová (láska)

Pomůcky:
mušle (lastura)
levandule
kousek kořene zázvoru
tři růžové lístky růže
růženín
růžové plátýnko
bílá nit

Postup:
Celou dobu rituálu myslete na to, že chcete najít "toho pravého" a poznat lásku. Do mušle nasypte levanduli a postavte ji před svíci. Do růžového plátýnka nasypte trochu levandule, kousek kořene zázvoru, tři růžové lístky a růženín. Vše smotejte do plátýnka, ovažte bílou nití a vše dobře stáhněte škapulíře (do pytlíčku). Škapulíř vezměte za oba konce nitě a podržte ho nad plamenem svíce tak, abyste se nespálily. Dívejte se do plamene a představujte si lásku, kterou chcete získat. Potom vezměte škapulíř a svažte ho devíti uzly. Do každého uzlíku "vložte" jednu vlastnost, kterou chcete, aby muž vašeho srdce měl (aby mě miloval, aby byl pracovitý, aby…). Nakonec přidržte škapulíř znovu nad ohněm a říkejte:

"Mocná bohyně Venuše, vyslechni mou prosbu a pomoz mi obdařit tento amulet tvou silou. Dovol mi přivábit lásku tím nejlepším způsobem. Slibuji, že sílu, kterou skrze lásku dostanu, odevzdám těm, kteří ji potřebují. Staniž se!"

Amulet noste při sobě, a až se sblížíte s mužem, kterého jste si přály, tak amulet hoďte s poděkováním do tekoucí vody. Tím své přání umocníte. Pokud si amulet necháte i nadále, způsobíte tím opačnou reakci, muž od vás odejde.

Až si budete přát jednotlivé vlastnosti muže, se kterým se chcete potkat, tak nepoužívejte slova, jako jsou "navždy" nebo "navěky" nebo podobně. Vlastnosti umocněné těmito slovy jsou hodně nebezpečné. Budete si např. přát, aby vás navždy miloval. Vy ho po čase už nebudete milovat a budete chtít odejít a takový muž by vás nemusel chtít pustit.

Pamatujte: "Pozor na to, co si přeješ"

Přeji hodně štěstí