29. listopadu 2016

Čarobejlí pro rychlá kouzla lásky

Pro přivolání lásky, po které toužíte:
Snězte jablko s sesbírejte jadérka. Položte je na bílou látku a nechte ve stínu uschnout. Potom je posypte levandulovou drtí a uschovejte pod polštářem. Přivábí vám lásku, po které dlouho toužíte.

Jak být milován/milována:
Smíchejte suché okvětní lístky červené a bílé růže. Přidejte špetku skořice a anýzu. Vše promíchejte a dejte do růžové krabičky s ručně psanou poznámkou, že od této chvíle vás nadosmrti bude někdo milovat. Na papírek připište své jméno a pak krabičku zavřete.
Tohle kouzlo bych si docela rozmyslela. Nemám totiž ráda slova jako navždy nebo nadosmrti. Vždycky se mi pak vybaví má oblíbená věta: "Pozor na to co si přeješ, mohlo by se ti to splnit". Takový týpek nebo ženská vás budou nadosmrti milovat, ale vy jeho/jí už ne. Co potom s tím? Jak se ho/ji zbavit?

Jak být přitažlivý/přitažlivá:
Noste s sebou tři vanilková semínka. Budete působit přitažlivě.

Nalezení lásky:
Noste v záňadří lístek myrty.

Uzdravení zlomeného srdce:
Najděte jilm a obejměte ho. Přejte si, ať vás uzdraví z nešťastné lásky. Poté zanechte jilmu nějakou minci jako poděkování.

Okořenění manželského lože:
Rozdrťte pačuli s koprem. Dvě hodiny před spaním posypte tímto práškem prostěradla. Počkejte, co se pak stane.

Noc ve městě:
Než si vyrazíte do města, nasypte si do bot trochu skořice. Ponesou vás potom tam, kde je zábava a lidé, se kterými se chcete sejít.

Udržení lásky:
K udržení současné lásky svažte červenou stužkou dvě santalové tyčinky a schovejte je pod střed matrace.

Jak zjistit, zda vás někdo miluje:
Napište celé jméno dotyčné osoby na kousek papíru. Pak na něj vyskládejte hromádku kaštanů. Dotyčná osoba vám brzy řekne Ano či Ne.

Jak poslat milostný dopis:
Až dopíšete milostný dopis, poházejte ho levandulovými lístky a nechte je na něm den nebo i déle. Snažte se myslet pouze na svou lásku, které jste dopis napsali. Vezměte papír ven a po větru z něj levandulové lístky sfoukněte. Potom dopis přeložte, dejte do obálky a odešlete. Pak už jen čekejte co se bude dít.

volně zpracováno podle knihy Bílá magie