29. listopadu 2016

Čarobejlí pro rychlou ochranu

Ochrana domova před nežádoucími bytostmi:
V sobotu před západem slunce vykropte celý byt či dům andělikou. Nežádoucí bytosti se vašemu domovu vyhnou.

Ochrana domova před vnějšími negativními silami:
Až se budete chystat vytřít doma podlahu, přidejte do kýblu čajovou lžičku drceného kmínu a lžíci soli. Při vytírání si představujte ochranu, kterou pro svůj domov hledáte.

Ochrana před zloději:
Pověste na zadní dveře červený látkový váček a naplňte ho kmínem pro ochranu domova. Samozřejmě nezapomínejte zamykat dveře.

Ochrana dětí:
Dejte svým dětem pod polštář bobkový list a představujte si o chranu, o kterou žádáte. Můžete vzít také trochu fenyklu a rozdrťte ho v hmoždíři. Pak ho hoďte dětem do bot. Budou chránění, aniž o tom budou vědět.

Dovolená:
Aby se vám na dovolené nestalo nic zlého, udělejte si bavlněnou kuličku a nechte ji nasáknout olejem z lískových oříšků. Potom kuličkou s olejem vytřete vnitřek bot, které budete na cestě nejčastěji nosit. Boty nechte za úplňku přes noc venku, aby je Měsíc naplnil svou silou a poskytl vám ochranu po celou dovolenou. Nejlepší je provést kouzlo v sobotu.

Ochrana před pomluvami:
Do černého váčku dejte malou hrst syrové rýže a trochu listů rozmarýnu. Vezměte váček do rukou a představujte si, že pomluvy se k vám už nedostanou. Vnímejte, jak se rozpouštějí jako dým.

Nezvaní hosté:
Proti nezvaným hostům mějte vždy u dveří zavěšen česnek.

Ochrana čerstvými bylinkami:
Každou sobotu si udělejte kytičku z bylinek. Do vázy s vodou dejte rozmarýn, bazalku, petržel, mátu a přidejte pár listí kapradí. Vázu umístěte na hlavní stůl v obývacím pokoji.

volně zpracováno podle knihy Bílá magie