22. listopadu 2016

Kouzlo runy Nauthiz – zbavování se něčeho (závislostí, trápení, nouze apod.)

Runa Nauthiz naplňuje v runové magii vaše potřeby. Ukončuje období trápení, nouze a osamělosti. Pomáhá proti závislostem všeho druhu (na partnerovi, alkoholu, drogách, kouření apod.). Dává vám to, co je zapotřebí. Pokud jste se ocitli v situaci, ve které jste na někom nebo něčem závislí, vytvořte si ochranný talisman runy Nauthiz z kamínku, na který namalujte znak Nauthiz, a noste jej stále při sobě, nebo si pořiďte proutěné koště, které symbolizuje znak runy Nauthiz. Toto koště si dejte doma za dveře. S ubývající Lunou, což je od úplňku do novoluní, provádějte každý večer magický rituál. Vymeťte koštětem ze všech pokojů temné síly, které vás sužují. Začínejte vždy u nejvýše položené místnosti.


U rituálu vyslovujte při výdechu:

"NA, NA, NA"

a představujte si, že vymetáte trápení. Pak běžte do místnosti, kde nejvíce trávíte čas, zvedněte koště nad hlavu, otáčejte se proti směru hodinových ručiček a 3x odříkávejte:

"Temné síly, které mi přinášíte nouzi a strádání, odleťte s větrem a ztraťte se ve vlastní temnotě."

Pak koště vystrčte z okna a 2x nebo 3x s ním zatřepte ve větru s představou, že temné síly, které jste nabrali na koště, vyklepáváte ven. Okno za sebou hned zavřete, aby se tyto síly nemohly vrátit. Zaříkávání ukončete tím, že uprostřed domu zapálíte aromalampu s jedlovým olejem, která umocní kouzlo.

Můžete si také vyrobit miniaturní košťátko z proutí, které si zavěsíte na krk jako symbol ochrany a duševní čistoty.