22. listopadu 2016

Kouzlo runy Thurisaz - ochrana

V runové magii se využívá síla znaku Thurisaz, který poskytuje ochranu před neznámými nepřátelskými silami a dává vám sílu odrazit negativní události ve vašem životě.

Pokud se cítíte ohroženi, vytvořte si amulet se symbolem runy Thurisaz a noste jej zavěšený uprostřed hrudi v oblasti srdce. Nebo jej můžete přímo namalovat na kůži v oblasti srdce. Amulet si zhotovte z kamínku, který má tvar trnu a na něj namalujte červenou barvou znak runy Thurisaz. Stejně můžete použít i rostlinný trn, který uchováte v ozdobném pouzdře a zavěsíte na krk.

Thurisaz vás ochrání před neblahými vlivy v lásce, v práci, v oblasti zdraví. Amulet vás obdaří velkou sebejistotou tehdy, kdy ji budete nejvíce potřebovat. Skrývá v sobě sílu, která vás bude vybízet k obraně před agresivní energií protivníka. Talisman si utvořte při svitu Luny za úplňku. Při dalším úplňku poděkujte talismanu za jeho ochranu a sílu, kterou vám dával po celou dobu, a spalte ho v ohništi. Pak při svitu Luny vytvořte talisman nový, který vás bude opět doprovázet životem a ochraňovat.