22. listopadu 2016

Kouzlo runy Wunjo – přání, štěstí, radost

Runa Wunjo je hlavně runa přání. Užívá se v runové magii ve spojení s dalšími runami.

Pokud toužíte po lásce, spojte runu Wunjo (přání) s runou Kaunaz (světlo, láska) při magickém rituálu, a kouzlo tím posílíte. Runa Wunjo se používá k přivolání štěstí a radosti obecně. Chrání před trápením, sebelítostí, pasivitou a negativními pocity. Tato runa je chápána jako přímý protiklad smutku. Navozuje veselost, naplnění, pocit štěstí a radosti.

Talisman s touto runou slouží k navození radosti, humoru a dobré mysli. Talisman zhotovte z kůže, do které vyryjte znak Wunjo a zavěste ho na krk. Přes noc si talisman dávejte pod polštář. Tento talisman vyrábějte při dorůstající Luně.

Magický rituál runy Wunjo provádějte při dorůstající Luně nebo úplňku v přírodě. Ideálním místem je kopec. Netvořte rituální kruh, protože nepotřebujete ochranu, ale naopak chcete, aby energie přání proudila do prostoru. Posaďte se, zavřete oči, zklidněte dech, vezměte talisman se znakem runy Wunjo do otevřených dlaní a vyslovte celkem třikrát své přání. Přitom si představujte, jak se vaše přání plní. Po ukončení rituálu zavěste talisman na krk a otevřete oči.