30. listopadu 2016

Ochrana před kletbou či jiným magickým útokem

O síle myšlenky už toho bylo napsáno mnoho a myslím, že je zbytečné to opět psát. Vlastně celá magie stojí na síle myšlenky. Možná si těď říkáte "tak proč mám mít takovou či onakou svíci, bylinu, kámen, amulet nebo nohu žáby či křídlo netopýra, když je magie o myšlence a stačí si jen pomyslet a už je hotovo?" Ano je to tak, myšlenka je to hlavní a pomůcky jen pomáhají k soustředění nebo k využití jejich energií. Jak s oblibou říkám "Všechno je v hlavě"... a moje maminka vždycky říkávala "Když budeš chtít, tak prostě umřeš. Řekneš si, že umřeš a umřeš". Sílu prokletí a jiných magických útoků nepopírám a ani nezesměšňuji. Já osobně nemám zapotřebí někoho proklínat či jinak napadat ... zatím ... toto si nechávám na určitou situaci, kterou vám samozřejmě prozrazovat nebudu :o) Veřte, že není těžké magicky zaútočit, ale ubránit se tomu už není tak jednoduché. Vím o čem mluvím. Osobně znám dva lidi, o kterých stoprocentně vím, že magicky zaútočili a následky jsou opravdu síla.

Hodně lidí mi píše, že byli určitě prokleti nebo uhranuti, že to není možné co se jim děje a podobně. Ale opravdu si myslíte, že stojíte někomu za to, aby vás proklel nebo na vás jinak magicky zaútočil? Není to jen výsledek vaší neschopnosti, neinformovanosti, lenosti nebo výsledek vašich špatných rozhodnutí? Nebo není to tak, že jste si to celé vsugerovali? Jak už jsem psala ...síla myšlenky je opravdu mocná. Nebo není to jen výsledek vaší lenosti v tom, že se vám nechce jít k lékaři a při každém píchnutí v zádech hned vidíte magický útok?

Pokud jste si opravdu jistí, že na vaši osobu bylo sesláno řekněme zlo, tak by se to mohlo projevovat asi takto:
... děsivé noční můry, budíte se ze sna s křikem, máte zdravotní problémy jako třeba tlak na hrudi, problémy s dechem, míváte prudké změny nálad nebo nevysvětlitelné bolesti hlavy a přitom jste podstoupili všelijaká možná vyšetření zvrchu i zespodu a lékaři vám sdělili, že jste po zdravotní stránce zcela v pořádku a nebo se vám stávají podivné nehody (hodně často). A nebo to mohou být přímo určité projevy, tedy takové, které vám někdo přímo přeje.

Nepropadejte panice a situaci hned řešte. Nenechávejte to na jindy. Najděte si nějakého odborníka, ovšem nenechte se odřít z peněz. V jedné "magické" skupině na FB mi byl poslán odkaz na jednoho řekněme čaroděje, který snímal kletby a když jsem si více prostudovala jeho web, tak jsem zjistila, že také za nemalý peníz (ještě větší než snímání) kletby vrhal. Myslím si, že takového raději neberte. A nebo se o obranu můžete pokusit sami, tedy pokud máte dost sil a odvahy.

Proti kletbám, magickým útokům a jiným negativním energiím můžete použít různé obranné ochranné techniky, rituály, amulety, kameny, byliny apod. Samozřejmě vaše obrana musí být přímo úměrná útoku, ne-li větší. Musíte zvolit správně jinak to nebude fungovat. Můžete zvolit jeden způsob a nebo dva a nebo celý soubor opatření.

Obranné-ochranné techniky:
Není tím myšleno kung-fu nebo jiné východní bojové umění. Je tím myšlena řekněme psychická technika. Např. Ochranná bublina, někdo tomu říká třeba vajíčko, ochranný štít, bílé světlo apod. Tyto techniky se dělají i jako prevence proti těmto útokům. Velmi jednoduché pokud se to naučíte. Nebo můžete zvolit jinou ochranně-obrannou techniku (průběžně budu doplňovat). Můžete použít třeba pozitivní myšlení. Nesmíte si připustit, že na vás někdo magicky zaútočí nebo zaútočil. Opět opakuji, že síla myšlenky je mocná a síla sugesce samozřejmě také (myšlenka jako myšlenka). Takže se hezky naštvěte a hurá do toho. Strach vystřídá hněv a je to. A nebo se můžete modlit. Je na vás ke komu to bude. Někdo věří v Bohy nebo v Boha a jiný si na pomoc zavolá anděly. Jiní zase doporučují "vysílat" lásku, světlo apod.

Rituály:
Pokud se vám něco špatného děje, není na škodu provést očistu prostoru, ve kterém žijete nebo se pohybujete např. byt, dům, auto nebo práce (tedy pokud to jde). Zde můžete použít např.:
nebo můžete také zvolit očistnou koupel. Většinou se taková koupel dělá s pomocí soli a nebo bylin a nebo kombinací obou. Můžete také zkusit:

Byliny:
Většinou se používají k vykuřování nebo do různých škapulířů (pytlíčků), nebo k zavěšení na určité místo či jinak. Používají se také bylinné oleje.

Kameny:
Jak už jsem psala v článku o kamenech na ochranu, tak nejvíc se používají černé kameny. Tyto kameny mají tu vlastnost, že ani tak neodrážejí negativní energii, která byla proti vám vyslána, ale tuto energii pohlcují nebo z vás "vysávají". Proto byste je měli opravdu pravidelně čistit, jinak vám tyto negativní energie budou vracet. To špatné co z vás vytáhnou, to vám zase vrátí. Takovými kameny jsou např. onyx, obsidián, skoryl (černý turmalín), gagát a jiné černé kameny. Můžete také použít klasiku, tedy sůl a samozřejmě další vhodné kameny.

Barvy:
Když jsme u těch černých kamenů a všeobecně černé barvy, tak jsem na netu narazila i na weby nebo blogy, kde tvrdili, že černá barva je zlá a černé kameny jsou taky zlé a musíme se jim vyhýbat a kdesi cosi. Asi takhle, pokud si to myslíte, tak si to myslete. Jenže černá barva není jen znakem černé magie, jak se hodně lidí domnívá, černá je ochrannou barvou a v rituálech se používá k zapuzování zlých sil a podobných špatností. (více ZDE). Pro očistu prostoru použijte bílou svíci.

Amulety:
Jako ochranný amulet můžete použít např. runu Algiz. Z této runy také vychází mocný ochranný symbol Aegishjalmur tzv. Helma děsu (určitě o něm také napíšu). Nebo runu Thurisaz. Tato runa útoky vrací. Jako amulet můžete také použít kombinaci bylin, kamenů a run a nebo můžete použít jiné symboly jako např. kříž nebo pentagram. Jak je libo.


Na závěr chci upozornit, že se nevěnuji rušení a snímání kleteb nebo jiných podobných věcí (pro druhé, tedy pro cizí). Můžu jen poradit. Pokud opravdu potřebujete pomoci a nestačíte na to sami, najděte si někoho kdo se tomu věnuje. Ode mě to nečekejte, mám k tomu své důvody. Nenechte si ubližovat a neubližujte druhým. Dávejte si pozor jaké myšlenky a emoce vysíláte a jaká slova říkáte. Pokud si myslíte, že by na vás lidé mohli magicky útočit, tak nejlepší je prevence. Ale všeho s mírou. Nepřehánějte to, abyste pak netrpěli stihomamem, paranoiou nebo jiným podobných onemocněním či stavem a za každým rohem neviděli někoho kdo vás chce proklít či uhranout.