16. března 2017

Náušnice prozrazují charakter

Jaké náušnice se vám líbí nejvíce? Volba jejich tvaru hodně prozradí o vaší povaze.

Trojhranné náušnice:
Jste velmi spontánní a dynamická. Sáhnete-li po náušnicích s ostřejšími úhly, zřejmě sršíte energií. Pokud nosíte náušnice červené, oranžové, žluté nebo tyrkysové, zajímáte se o vše nové a módní. Nic se vám tak neprotiví jako nuda. Jelikož toužíte po společnosti, rozhodně odmítnete možnosti strávit delší dobu na osamělém místě.

Oválné náušnice:
Symbolizují ženskost. Máte-li slabůstku pro tento tvar a poutají-li vás šperky v tlumené tmavomodré barvě nebo v odstínech mědi, pak jste velmi citlivá, sázíte na spolehlivost, rovněž se dovedete vcítit do myšlení a pocitů svých blízkých.

Čtverhranné náušnice:
Jste sebejistá, stálá a cílevědomá. Zamlouvají se vám lidé čestní i ti, kteří toho moc nenamluví a rovnou řeší vzniklé problémy.

Kulaté náušnice:
potřebujete kolem sebe hodně harmonie. Jste spíše klidná a zdrženlivá. Velkou váhu kladete na věrnost.

Náušnice s figurkami:
Není podstatné, zda máte na náušnici medvěda či Eiffelovu věž - chcete pouze sdělit jiným, co si momentálně myslíte a jak cítíte. Jste totiž individualistka, takže se chcete za každou cenu od ostatních lišit.

Na obrázku jsou náušnice, které jsem si vyrobila. Kam bych je zařadila? Asi do těch figurek :o) asi chci být zase něco extra :o)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den :)