22. listopadu 2016

Kouzlo runy Fehu - bohatství, hojnost, prosperita

Runa Fehu (bohatství, dobytek, hojnost, prosperita) značí majetek získaný bojem či prací. Pokud máte před sebou složité jednání, důležitý boj, práci a usilujete o materiální zisk, runa Fehu, která nese ducha hojnosti, vám pomůže. Posiluje v době duševní krize a je talismanem prosperity. Při meditaci je naše mysl zaměřena na hojnost a prosperitu.

Posaďte se pohodlně doprostřed místnosti směrem k východu. Před sebou mějte talíř s obilím nebo věnec z obilí. Na věnec nebo talíř nakreslete runu Fehu. Zavřete oči, zklidněte dech a představte si krásnou krávu s rohy, stojící v obilném poli. Vnímejte sílu a krásu tohoto zvířete, vnímejte obilí, které se třpytí v slunečních paprscích a přeměňuje se ve zlato, které jako sluneční paprsky prozlatí celou vaši bytost, začne u chodidel a pokračuje výš a výš. Stále se soustřeďte, až ucítíte teplo, které příjemně zaplavuje celé tělo. V tomto stavu se snažte setrvat pár minut. Pak pomalu otevřete oči a svůj zrak stále upírejte na obilí a na znak Fehu, při výdechu vyslovujte během celé meditace hlásku "f". Jakmile se už nedokážete soustředit, ukončete meditaci a obilí dejte na okno. Cvičení provádějte každý den po dobu od novoluní do úplňku.

Na krku můžete mít zavěšený talisman s runou Fehu nebo v kapse kamínek s namalovaným znakem. Přes noc talisman dávejte pod polštář, abyste měli znak bohatství stále při sobě.

V každé domácnosti by měl být obilný věneček jako symbol hojnosti v rodině.