3. prosince 2016

Amazonit



  • uklidňuje, uvolňuje, dodává nadhled a harmonii v emočním životě
  • chrání naši auru a pomáhá uchovat životní síly
Amazonit chrání naši auru a bdí nad našimi životními energiemi. Tento kámen pomáhá zvláště ve všech životních situacích, v nichž jsme konfrontováni s negativitou nebo kde jsou přečerpávány naše síly.
Jeho vibrace jsou jemné a harmonizující, kámen uklidňuje a zbavuje napětí, takže prožíváme své dny s menším stresem a reagujeme na všechny situace a události, které nám normálně jdou na nervy, s mnohem větším nadhledem.
Tento jemný kámen vyrovnává výkyvy nálad a vnáší do našeho citového života větší harmonii.
Amazonit je zvláště ceněn i pro svůj blahodárný vliv na tělo. Pokud nás trápí stres, špatná zpráva nebo rozčilení, pomáhá tento kámen uklidnit a očistit i tělesné symptomy.

Uklidňuje a odstraňuje křeče
Amazonit se doporučuje všude tam, kde se mají odstranit křečovité reakce a napětí. Lze ho doporučit při menstruačních obtížích i špatném otevírání při porodu a při křečových bolestech srdce. Po oslabující chorobě i po ztrátě krve pomáhá regenerovat tělo.

Amazonit je ideální pro Raky
  • Amazonit vnáší harmonii do citového života lidí narozených ve znamení Raka a chrání toto znamení tak citlivé na nálady a vibrace před vlivy, které by mohly narušit jeho vnitřní rovnováhu nebo oslabit jeho životní energii.