3. prosince 2016

Diamantová voda - pravá a nefalšovaná (krystalová voda)

Tato krystalová voda se používá na zánět kloubů a při mrtvici.

Toto je původní recept známé léčitelky Hildegardy z Bingenu:

"Kdo onemocní zánětem kloubů nebo ho ochromí mrtvice, nemoc postihující polovinu těla, nechť položí diamant na celý den do vína nebo vody a pije ji. Zánět kloubů potom ustoupí, i když je tak silný, že údy hrozí roztržením. A účinek mrtvice bude také zmírněn."
Hildegarda z Bingenu


Takže žádné posílání vody poštou, nebo darování od kamarádky, žádná voda s vodním kamenem, glistami a chrobokami (housenkami a brouky) nebo ředění 1:9 nebo jak to vlastně je :o) Ta pravá diamantová voda vznikne tak, že na celý den vložíte diamant do vody. A to je celé :o) Do vína to raději nezkoušejte. Dnešní vína jsou mnohem silnější než ta středověká (ta prý byla vodnatější). Možná byste se vyléčili z mrtvice, ale taky možná byste se dopracovali k alkoholismu :o) Raději si tento lék vyrobte z vody. A pokud si takovou diamantovou (krystalovou) vodu vyrobíte, pak ji můžete vypít jakékoli množství. Problém zřejmě bude asi v tom, kde sehnat nějaký vhodný diamant :o) Pokud ho budete chtít vypáčit ze zásnubního prstenu, tak se nejdřív přesvědčte, že je to opravdu pravý diamant a ne jeho náhražka zirkon :o)

Mimoch. ta darovaná nebo posílaná nebo co to byla za voda byla pěkně hnusná. Jednou jsem si ji cucla a stačilo mi. Nikdy více. To si raději napustím vodu z vodovodu a nechám ji chvíli odstát (chlor v ní obsažený vyprchá). Taková voda je mnohem chutnější :o)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den :)