Sirupy nemusíte užívat jen tzv. "na lžičku" nebo do čajů, ale
můžete z nich vyrábět limonády nebo jiné nápoje, nebo je můžete použít
na dezerty apod. Fantazii se meze nekladou.
- Aronie sirup
- Bezinkový sirup
- Bezový sirup
- Cibulový sirup
- Cukrový sirup 1:1 (k výrobě likérů)
- Dřišťálový sirup (šťáva)
- Fialkový sirup
- Jablečný sirup
- Jahodový sirup
- Jahodový sirup s brusinkami
- Jitrocelový sirup
- Kopřivový sirup
- Malinový sirup (šťáva)
- Mátový sirup
- Mateřídouškový sirup
- Meduňkový sirup na spaní
- Mrkvový sirup proti kašli
- Ostružinový sirup
- Pampeliškový sirup podle Marie Treben
- Proskurníkový sirup
- Rakytníkový sirup
- Růžový sirup
- Rybízový sirup
- Sirup z aronie
- Sirup z černé ředkve
- Smrkový sirup (za studena)
- Smrkový sirup "zavařený"
- Tymiánový sirup