22. listopadu 2016

Kouzlo runy Kaunaz - láska, sex

Runa Kaunaz je v runové magii spojována s ohněm a jako taková může pomoci rozdmýchat plamen sexuální přitažlivosti mezi milenci.

Talisman se symbolem runy Kaunaz noste při sobě, tím vyvoláte ochranné síly, které pomáhají proti zánětům a horečkám.

Při provozování milostné magie buďte velmi opatrní. Nezapomínejte na to, že vaše kouzla by neměla ovlivnit nebo ovládat druhé lidi. Měli byste své přání vyslat do Vesmíru a čekat na jeho odpověď. Talisman lásky zhotovte z borovicového dřeva ve tvaru srdce a na něj namalujte znak runy Kaunaz při úplňku červenou barvou. Připevněte na koženou šňůrku a zavěste jej na krk.

Při provozování rituálu si vyberte v přírodě klidné místo, kde můžete zapálit oheň. Přes den si připravte ohniště z kamenů do kruhu. Do ohniště uložte borovicové dřevo ve tvaru runy Kaunaz. Za úplňku zapalte oheň. Pozorujte, jak borovicové dřevo hoří, přitom myslete na své přání. Představujte si, jak se vaše myšlenky spojují s hořícím dřevem, tím se rozhoří i jiskra vašeho přání. Při tomto aktu vyslovujte hlásku "k" u každého výdechu. Stůjte tak, abyste na znak runy viděli shora. Celý rituál provádějte přibližně 10 minut. Potom se usaďte a představujte si, jak je vaše přání "spoutáno s ohněm vaší pochodně".