22. listopadu 2016

Kouzlo runy Raido - cesta

Jestliže máte před sebou důležitou cestu, využijte magických sil runy Raido, abyste se ochránili před nebezpečím. Cílem tohoto meditativního cvičení je i cesta do vlastního nitra, kde vám bohové pomůžou nalézt určité řešení k vizím. V zájmu správného vyslovení žádosti se vždy nad svými vizemi důkladně zamyslete. Před rituálem učiňte přípravné kroky. Vaše slova při rituálu musí vycházet ze srdce. Opravdovost přání a emocionální zaujetí jsou pro konečný výsledek rozhodující. Runa Raido dává vše do pohybu - i vaše nedokonalé nebo nesrozumitelné přání. Než o něco požádáte, tak mějte na paměti, co vždycky říkám: "Pozor na to co si přeješ".

Vyberte si klidné místo v noci v čase od novoluní do úplňku (tedy přibývající Luna). Zavřete oči a zklidněte dech. Vybavte si předem připravenou představu a snažte se zvolený obraz udržet v mysli alespoň pět minut. Soustřeďte se na něj. Za chvíli se vaše představa začne dále rozvíjet. Před rituálem nebo na cestách zavěste znak runy v podobě talismanu okolo krku nebo znak namalujte na stehna červenou barvou.

Po ukončení magického rituálu ucítíte, jak jste naplnění energií runy Raido a všechny vaše záležitosti se dávají do pohybu. Samotný rituál vás dovede k cíli vaší cesty a magická síla runy Raido vám pomůže zesílit vaši intuici.