30. listopadu 2016

Meditace s ametystem a řůženínem

Především k meditaci a jako pomůcka při léčbě mnoha onemocnění se hodí kromě křišťálu také ametyst. Můžete ho používat stejně jako křišťál. Ametyst také dokáže účinně pomáhat rovněž proti neklidu vyvolanému stresem, poruchám spánku a úzkostným snům.

Lehněte se večer na záda do postele a položte si ametystový krystal asi na 15 minut na čelní čakru. Poté ho odložte do vzdálenost nejméně dvou metrů od postele. (Některým lidem pomáhá, když si vloží ametyst na noc pod polštář - to si ovšem musí každý vyzkoušet individuálně). Trpíte-li v noci úzkostnými stavy, měli byste alternativně vyzkoušet sugilit.

A ještě jedno "cvičení", při němž si můžete také lehnout do teplé postele. Břicho je sídlo intuice. Nejlepší rozhodnutí často učiníme, když se "poradíme se svým břichem". Na to, co nám břicho sděluje, bychom měli brát ohled také při výběru kamene vhodného k jeho léčbě. Blokády v břiše však mohou rušit citovou hladinu a negativně působit na mnoho jiných orgánů. Abyste tyto blokády odstranili, zkuste si položit velký růženín předem ohřátý ve vodě o teplotě 40oC přibližně 20 minut na břicho přímo na pupek. Nádherně vás to uvolní.