21. srpna 2020

Achát mechový

 



  • spojuje koncentraci, vyrovnanost a pevnost s dynamikou, vitalitou a flexibilitou
  • dodává pocit bezpečí a bezprostřední radosti ze života
Mechové acháty jsou jednou z variet velké skupiny jaspisů. V některých jazycích byly pojmenovány podle místa svého naleziště v Mooka v západní Austrálii.
Tento kámen spojuje sílu a vitalitu rudého vyzařování s otevřeností a životní žlutooranžových vibrací a zemitých hnědých tónů vnitřního klidu, koncentrace a sebepoznání. Tato kombinace podporuje psychickou a tělesnou dynamiku a flexibilitu i protipól nadřazeného klidu a vyrovnanosti. Pod tímto vlivem se rozvíjí prosaditelná spontánnost, při níž se s hravou lehkostí dají realizovat, případně zpracovat nové a mimořádné zkušenosti, myšlenkové podněty, nápady a projekty s rozvinutím trpělivosti, koncentrace a pevnosti.
Mechový achát dodává nepokrytou radost ze života na základě pocitu bezpečí v klínu "matky Země".

Posiluje zdraví a dobrý životní pocit
Mechový achát má regulační účinky na metabolismus, což vede k větší vitalitě celého organismu a k posílení imunitního systému. Pod jeho vlivem se dlouhodobě stabilizují zdraví a dobrý pocit ze života. Zvláště však mechové acháty podněcují čištění krve v játrech a slezině. Kromě toho podporují hojení ran.

Dejte Skopcům, co jim chybí
  • Mechové acháty podporují mladistvou touhu Skopců po činech. Současně dodávají jejich dynamické činorodosti trpělivost, soustředění a klid, takže tito lidé pak dokážou dovést své projekty a cíle do konce, než se pustí do nových úkolů.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den :)