4. července 2008

Jaspis obrázkový


  • rozvíjí vytrvalost, trpělivost a pevnost
  • dodává pochopení, empatii a lásku
  • posiluje, očišťuje a transformuje tělo
Tento kámen z rodiny jaspisů byl pojmenován podle svého vzoru a kreseb: kopcovité vlny a pruhy, které působivě připomínají obrázek přirozené krajiny. A stejně jako naše hory a údolí zůstávají ve svých strukturách už dlouho nezměněny, je nezměněný i princip účinnosti obrázkového jaspisu. Jeho charakter podporuje aspekt klidu a vytrvalosti. Dodává nám elementární sílu a trpělivost naší mateřské planety, které udržují naši fyzickou existenci. Současně nám otvírá přístup k živoucí kráse země, jež živí naši duši.
Tento kámen v nás rozvíjí nezištnost, empatii a pevnost, očišťuje a transformuje tělo, takže může reflektovat vyšší vibrace lásky. V každodenním životě nám dodává schopnost zvládnout i obtížné situace s pochopením, rozvahou a trpělivou láskou, podporuje vytrvalost a pomáhá nám dosáhnout i dlouhodobých cílů.

Sanace trávicího systému
Obrázkový jaspis má příznivý vliv na celý náš trávicí systém, na střeva, játra, žluč, ledviny a měchýř. Z dlouhodobého hlediska navíc posiluje imunitní systém.

Ideální pro Býky a Kozorohy
  • Tento zemitý kámen skvěle ladí s vlastnostmi Býka. Duše Býků vděčně přijímá všechny účinky tohoto kamene. Pomáhají jim jak v každodenním životě, tak při jejich dalším rozvoji.
  • Obrázkový jaspis odpovídá i pozemskému prvku Kozorohů. Prohlubuje jejich vytrvalost a pevnost, otevírá jejich duše i živoucí kráse a síle země a podporuje tak rozvoj empatie a nezištnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den :)